Ταυτότητα

H εταιρία Common Sense εξασφάλισε από το 2010 τα αποκλειστικά δικαιώματα για την ελληνική έκδοση του διεθνούς τίτλου “Whisky Magazine” και τη δυνατότητα δημιουργίας του ομώνυμου ιστότοπου για την ελληνική αγορά. Η Common Sense δραστηριοποιείται από το 1990 στο χώρο του design και της οπτικής επικοινωνίας, των έντυπων εκδόσεων και της παραγωγής δημοσιογραφικής ύλης και περιεχομένου.

Tο Whisky Magazine είναι ο μοναδικός διεθνής τίτλος που ασχολείται αποκλειστικά με το ουίσκι. Eκδίδεται σε επτά χώρες και διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη συγκεκριμένη βιομηχανία.

Με δεδομένο ότι η Eλλάδα είναι μια αγορά με μία από τις μεγαλύτερες διεισδύσεις του ουίσκι σε όλη την Eυρώπη και την παρατηρούμενη αύξηση των πωλήσεων και του ενδιαφέροντος του κοινού για τα single malt whiskies, είναι αναμενόμενο να υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για κάτι πιο εξειδικευμένο σε επίπεδο ενημέρωσης και ενεργής εμπλοκής από τους φίλους του ουίσκι. Όταν αυτό έχει και υπογραφή διεθνούς εγκυρότητας, το εγχείρημα αποκτά ξεχωριστή σημασία.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια πολύ δραστήρια κοινότητα με πλήθος δραστηριοτήτων: ένα πολύ ζωντανό website, e-newsletters, facebook & twitter, γευσιγνωσίες, events, εκπαιδευτικά σεμινάρια. Mια κοινότητα των brands, των επαγγελματιών και των φίλων του whisky.

 Το site μας υποδέχεται όλους όσοι αναζητούν πληροφορίες για το περιοδικό μας ή για το whisky γενικότερα, αλλά και εκείνους που θέλουν να γίνουν μέλη της μεγαλύτερης online κοινότητας φίλων του whisky στη χώρα μας. Ήδη η σελίδα μας στο facebook έχει μια εντυπωσιακή ανταπόκριση σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα.

Οι εταιρείες, οι brand ambassadors, οι bartenders, οι whisky enthousiasts, οι συλλέκτες, οι chefs, οι γευσιγνώστες, όλοι έχουν θέση και βήμα σε αυτή την κοινότητα-θεσμό που θέλουμε να δημιουργήσουμε. Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι!

Εκδότης
Φωκίων Κοπανάρης
fok@thewhiskymag.gr

Διευθυντής περιοδικού
Πάνος Δεληγιάννης
deligiannis@thewhiskymag.gr

Concept & Art Director
Ρεβέκκα Βιτάλ
revekka@thewhiskymag.gr

Ειδικός Συνεργάτης
Κυριάκος Κοντογιώργης

Marketing & Communications
Νάσια Παπάζογλου

Εμπορική Διεύθυνση
CommonSense

Επικοινωνία
210 6753003
contact@thewhiskymag.gr